Dades personals

La meva foto
L'ASSOCIACIÓ SOBREVIURE A L'ICTUS TARRAGONA és una entitat No lucrativa constituida el 2015 per un grup de pacients afectats, familiars i professionals. Volem oferir assessorament i acollida a les persones afectades per un dany cerebral adquirit, fonamentalment ictus, i a les seves famílies i cuidadors. En aquest blog, a més de la informació de l'associació, pots trobar totes les informacions i noticies que compartim en el Facebook i que creiem poden interessar a afectats i familiars.

dimarts, 10 de març de 2015

Trailer de Speechless


Speechless és una pel·lícula en curs (necessiten fons per acabar!) . Retrata la vida de tres supervivents d'un accident cerebrovascular que pateixen d'afàsia, pèrdua del llenguatge produït per un dany cerebral. A través de la seva història, som testimonis de la recerca de la felicitat, la dignitat dels que lluiten per una nova vida, i la importància dels recursos humans la comunicació. Aquest és el trailer de la pelicula.
Clican a la configuració del youtube (roda dentada inferior de la finestra del video, us podeu posar els subtitols en español
Podeu veure, també, la pàgina web de la películahttp://www.speechlessdoc.com/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada