Dades personals

La meva foto
L'ASSOCIACIÓ SOBREVIURE A L'ICTUS TARRAGONA és una entitat No lucrativa constituida el 2015 per un grup de pacients afectats, familiars i professionals. Volem oferir assessorament i acollida a les persones afectades per un dany cerebral adquirit, fonamentalment ictus, i a les seves famílies i cuidadors. En aquest blog, a més de la informació de l'associació, pots trobar totes les informacions i noticies que compartim en el Facebook i que creiem poden interessar a afectats i familiars.

dimarts, 10 de març de 2015

Tejer es excelente para el cerebro

.
La naturaleza rítmica y repetitiva de tejer es calmante, reconfortante y contemplativa. No es difícil imaginar que tejer es como una práctica de atención plena, o tal vez una forma de meditación. El estudio encontró una relación significativa entre la frecuencia del tejido y el estado de ánimo. El estudio de Corkhill concluyó, “Tejer tiene beneficios psicológicos y sociales, que pueden contribuir al bienestar y calidad de vida.”
http://www.portaldelabores.com/sector/articulos-de-prensa/20850-la-neurociencia-dice-que-tejer-es-excelente-para-el-cerebro.html#.VP8nufmG-So


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada