Dades personals

La meva foto
L'ASSOCIACIÓ SOBREVIURE A L'ICTUS TARRAGONA és una entitat No lucrativa constituida el 2015 per un grup de pacients afectats, familiars i professionals. Volem oferir assessorament i acollida a les persones afectades per un dany cerebral adquirit, fonamentalment ictus, i a les seves famílies i cuidadors. En aquest blog, a més de la informació de l'associació, pots trobar totes les informacions i noticies que compartim en el Facebook i que creiem poden interessar a afectats i familiars.

dimarts, 24 de novembre del 2015

GUANT MUSICAL AJUDA ALS PACIENTS D'ACCIDENT CEREBROVASCULAR USAR LES SEVES MANS UNA ALTRA VEGADA


Guant musical ajuda als pacients amb ictus a tornar a utilitzar la seva ma
[TRADUCCIO GOOGLE TRADUCTOR]

Prop de 800.000 persones tenen un accident cerebrovascular cada any. Això és al voltant d'una persona cada 40 segons. És la principal causa de discapacitat a llarg termini als EUA, segons els Centres per al Control i Prevention.There malaltia són molts tractaments que ajuden els pacients amb accident cerebrovascular recuperar les capacitats perdudes. Però el problema, diu Nizan Friedman, fundador de dispositius de rehabilitació Flint, és que molt pocs pacients continuar amb la seva teràpia després de sortir de l'hospital. "Estan van deixar a casa, amb només una llista d'exercicis que el terapeuta els dóna per fer", diu. "És només que no la motivació, la gent no continuar amb el tractament." Friedman espera canviar això amb MusicGlove, un dispositiu de computació portàtil dissenyat per ajudar els pacients a millorar les seves habilitats motores fines. El guant està equipat amb petits sensors que registren moviments de la mà de l'usuari. Els pacients el fan servir per jugar un Guitar Hero joc d'estil que consisteix a pessigar i agafar les notes a la pantalla d'una tauleta.
Les persones estaven tractant i plorant epílegs. Les persones que no havien fet servir les seves mans en mesos o fins i tot anys estaven veient de sobte benefici. Nizan Friedman
Aquests són, en la seva major part, el mateix tipus d'exercicis que estarien van dir a realitzar després de sortir de l'hospital. "En la rehabilitació dels elements reals de recuperació és alta repetició, fent un moviment moltes vegades, i estar motivats per fer-ho dia a dia", diu. L'ús de la música és una forma d'evitar que la gent s'avorreixi amb la realització dels mateixos exercicis cop i un altre. La investigació que ha publicat fins al moment porta això.
Possible gràcies a la computació més barat
Friedman, un músic, va tenir la idea mentre treballava en el seu doctorat en enginyeria biomèdica a la Universitat de Califòrnia, Irvine. Va treballar sota dos professors: David Reinkensmeyer, un expert en robòtica de rehabilitació, i Mark Bachman, un expert en el sensor i el també músic.
Friedman volia combinar la robòtica i la teràpia de la música, però els tres d'ells aviat es va adonar d'una mà robòtica seria massa car. Va tenir la idea de guant lloc, que, diu Friedman, va funcionar millor del que podrien haver imaginat. "La gent estava tractant i plorant epílegs", diu. "Les persones que no havien utilitzat les seves mans en mesos o fins i tot anys estaven veient de sobte benefici."
Que els va inspirar per fundar Dispositius Rehabilitació Flint. S'està venent una versió domèstica, que es ven com un kit que inclou el propi guant i un equip Tablet PC dissenyat específicament per a això. La companyia també ofereix una versió terapeuta que inclou un ordinador d'escriptori que les botes de la dreta en el programari MusicGlove. Incloent ordinadors de tasques específiques és important, diu Friedman, ja que redueix la complexitat d'aprendre a utilitzar el dispositiu. Això fa que sigui més accessible a les persones que no són molt coneixedors de la tecnologia, i per als terapeutes que no tenen temps per aprendre a utilitzar un nou programari.
En preguntar per què alguna cosa com això no s'ha intentat abans, Friedman diu que és sobretot a causa dels costos de la caiguda dels components i dispositius mòbils. "Oferir una tableta de 10 polzades per al punt de preu que estem venent el dispositiu no hauria estat una opció fa 10 anys", diu. "Mentrestant, hi ha tots aquests dispositius utilitzats en els millors laboratoris de rehabilitació al país, però costen al voltant de $ 50.000."
El MusicGlove és l'últim exemple de com els costos de la caiguda de les computadores mòbils estan creant una ona de wearables de salut i seguretat, d'alta tecnologia volta suports que ajuden a prevenir lesions a la columna de Google Glass aplicacions per als estudiants autistes a la teràpia de realitat virtual. Tecnologia usable pot estar lluitant per trobar la seva raó de ser en el mercat de consum general. Però està començant a adonar-se de la seva promesa en el món de la salut.
Flint Rehabilitation DevicesNearly 800,000 people have a stroke each year. That’s about one person every 40 seconds. It’s the leading cause of long-term disability…
HEALTHPASSION.INFO

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada