Dades personals

La meva foto
L'ASSOCIACIÓ SOBREVIURE A L'ICTUS TARRAGONA és una entitat No lucrativa constituida el 2015 per un grup de pacients afectats, familiars i professionals. Volem oferir assessorament i acollida a les persones afectades per un dany cerebral adquirit, fonamentalment ictus, i a les seves famílies i cuidadors. En aquest blog, a més de la informació de l'associació, pots trobar totes les informacions i noticies que compartim en el Facebook i que creiem poden interessar a afectats i familiars.

diumenge, 15 de novembre del 2015

Quan la causa es desconeguda.

QUAN LA CAUSA ES DESCONEGUDA

(traducció amb el Google)
Cada any, hi ha prop de 800.000 accidents cerebrovasculars nous o recurrents. Això vol dir que hi ha un vessament cerebral als Estats Units cada 40 segons. En els últims anys, els accidents cerebrovasculars s'ha reduït des de la tercera causa de mort en el cinquè, però això és encara més de 137.000 morts a l'any - 1 de cada 18 morts, o un de cada quatre minuts.
Un accident cerebrovascular interromp el flux de sang al cervell i es mor de fam que de nutrients. La manca d'oxigen i nutrients mata les cèl·lules del cervell i en última instància afecta les funcions dels grups de cèl·lules responsables de. Mentre que només hi ha tres tipus d'accident cerebrovascular - isquèmic, hemorràgic i accident isquèmic transitori (AIT) - hi ha moltes causes.
El vuitanta-set per cent dels accidents cerebrovasculars són considerats isquèmica. Són causades per una obstrucció en un got sanguini al cervell o al mateix. Aquests bloquejos són causades per problemes del cor com la fibril·lació auricular, l'enduriment de les artèries (aterosclerosi) i malaltia de gots petits. La principal causa de sagnat (hemorràgic) traços és el dany crònic als vasos sanguinis de la pressió arterial (HTA). HTA augmenta el risc de qualsevol tipus d'accident cerebrovascular - 77 per cent dels nord-americans tractats per un primer accident cerebrovascular tenen pressió arterial major de 140/90 mmHg.
Encara dos terços de traços s'expliquen per aquestes causes, entre 25 per cent i 30 per cent dels accidents cerebrovasculars isquèmics són inexplicada.
A ningú li agrada la incertesa al voltant de la seva salut, i un vessament cerebral inexplicable és la definició de la incertesa.
En llenguatge mèdic, aquests són anomenats "cops criptogénicas." Fins a 200.000 supervivents anualment no saben el que va causar els seus cops.
Cops criptogénicos sempre es refereixen als accidents cerebrovasculars isquèmics, i el que es desconeix és l'origen de la causa de l'accident cerebrovascular. Els pacients amb ictus gairebé sempre reben algun tipus d'imatges del cervell, com una tomografia computada o una ressonància magnètica. Traços que són profundes dins del cervell són sovint a causa de petits problemes dels vasos sanguinis que resulten de la pressió arterial alta o diabetis.

Dr. Mitch Elkind
"No obstant això, si la carrera és en la superfície i s'assembla a una embòlia (coàgul) que va venir d'un altre lloc, i no tenir una causa definida, llavors hem d'anar a buscar a [un bloqueig o una altra causa] en el artèries i al cor ", va dir Mitch Elkind, professor de neurologia i epidemiologia a la Universitat de Columbia Medical Center.
Un examen de ultrasò, anomenat un ecocardiograma, s'utilitza per avaluar el cor. Una "eco" pot revelar problemes en les vàlvules del cor, càmeres engrandiment del cor, l'evidència de coàguls de sang, fins i tot els tumors dins el cor. A més, les artèries caròtides i altres vasos sanguinis que van al cervell són avaluats per ultrasò o tomografia computada o angiografia per ressonància magnètica. Si aquests procediments no revelen la font del coàgul, a continuació, que realitzen un ecocardiograma de la part posterior del cor. "Això és sovint un lloc on els coàguls de sang s'amaguen, a l'aurícula esquerra o la Orejuela auricular esquerra," va dir Elkind.
Alguns traços criptogénicos poden ser causats per un forat al cor cridada un foramen oval permeable (FOP). Prop d'un quart de la població té aquest defecte cardíac congènit. Per a la gran majoria dels milions de persones amb un PFO, no és un problema, tot i que la sang pot filtrar des de l'aurícula dreta a l'esquerra. No obstant això, quan aquesta sang filtrada conté un coàgul, poden sorgir problemes. (Més informació sobre PFO i accident cerebrovascular.)
Els pacients que tenen un accident cerebrovascular i un PFO poden ser referits a mesura que els pacients amb un ictus de causa indeterminada. "Encara que no és ... evidència que suggereixi que PFO pot causar accidents cerebrovasculars, no es considera una font d'alt risc d'accident cerebrovascular causa de PFO és tan comú", va dir Elkind. "Aquestes persones poden tenir un PFO que va poder haver causat seu accident cerebrovascular, però perquè no podem tenir la certesa que, diguem, 'Això pot haver estat una causa però vaig a considerar que un pacient amb ictus inexplicable perquè acabo no es pot saber amb seguretat i no vol perdre una altra cosa. ' Una vegada que etiquetar alguna cosa com la causa, llavors deixes de buscar per qualsevol altra raó ". No obstant això, quan una persona experimenta FOP i l'ictus, es recomana que siguin tractats amb aspirina, fins i tot si el seu accident cerebrovascular no s'atribueix específicament a la FOP.
A ningú li agrada la incertesa al voltant de la seva salut, i un vessament cerebral inexplicable és la definició de la incertesa. "Els pacients tenen una sensació d'inseguretat en això per les raons que es pot esperar", va dir Elkind. "Un accident cerebrovascular és un esdeveniment aterridor, així que és una situació de por i frustrant.
Sovint sol·licitar opinions addicionals, la qual cosa és sempre una bona cosa. Jo sòl tranquil·litzar els pacients que quan no trobem la causa després (a fons) les proves, això és en general un bon senyal que la possibilitat d'un altre atac és bastant baix ".
Una altra possible causa de cops inexplicables és paroxística (intermitent) fibril·lació auricular. FIBA és un tremolor o batecs irregulars del cor. Els metges saben des de fa més de 50 anys que pot causar coàguls, però paroxística FIBA ha estat difícil de diagnosticar a causa de que l'arítmia pot no passa mentre el pacient està a l'hospital sent monitoritzat, i pot haver cap altre símptoma. "No obstant això, el que els metges ara entenen és que molta més gent té FIBA del que sabíem abans", va dir Elkind.
Aquí està la mala notícia: Els pacients amb AFIB són 5 vegades més propensos a tenir accidents cerebrovasculars. Els estudis han demostrat que la monitorització cardíaca contínua dels pacients amb ictus criptogènic ajuda als metges a detectar i diagnosticar FIBA. Amb un diagnòstic precís, els pacients poden rebre tractament per prevenir un altre accident cerebrovascular.
Avui dia existeixen dispositius que permeten la monitorització del ritme cardíac durant moltes setmanes o mesos per ajudar a detectar les arítmies cardíaques. En el passat, els pacients van ser monitoritzats rutinàriament per només 24 hores, però l'evidència recent suggereix que fins a un 20 per cent dels pacients amb ictus de causa desconeguda pot demostrar intermitent FIBA fins a 30 dies després d'un accident cerebrovascular.
El fet que la causa és indeterminada, no vol dir que no hi ha res a fer. Pacients amb ictus criptogènic s'han de tractar per a tots els altres factors de risc. "Podem posar-los en un medicament que és específicament per FIBA o podem enviar a algú per a la cirurgia per obrir una artèria caròtida bloquejada si això és present", va dir Elkind. "Això va a tractar la causa específica que l'accident cerebrovascular en particular, però al mateix temps, volem reduir la seva càrrega global dels factors de risc que poden portar a problemes en el futur. Per això cal deixar de fumar, vostè ha de controlar la seva dieta. Només sobre cada cop supervivent va en un medicament per al colesterol, fins i tot si tenen el colesterol normal, perquè sabem que els medicaments amb estatines tenen altres efectes beneficiosos. En general, ens tindrem gent pren almenys una dosi baixa d'un medicament per la pressió arterial per aconseguir la seva la pressió arterial encara més. També fomentar l'exercici i totes les altres coses que sabem que redueixen el risc en general ".
Per a més informació, descarregui el nostre PDF gratuït, Què hi ha al Cor de meu accident cerebrovascular? Guia del Pacient per Entendre ictus criptogènic.
Conegui els senyals d'advertència d'un vessament cerebral.
El suport als pacients amb ictus i AFIB i els seus éssers estimats
L'Associació / American Stroke American Heart Association, juntament amb StopAfib.org, ha creat una comunitat en línia, el meu FIBA Experience ™. La comunitat està dissenyada per ajudar els pacients AFIB fer-se càrrec de la seva condició. L'Experiència meu FIBA proporciona eines personalitzades per fer front a les necessitats úniques i experiències de les persones que viuen amb AFIB, així com a pacients i cuidadors que permet connectar amb altres persones que viuen en situacions similars.
La AHA / ASA també té una comunitat en línia anomenada la Xarxa de Suport. L'objectiu és connectar a les persones que viuen amb l'accident cerebrovascular i malaltia cardíaca amb altres persones que estan passant per viatges similars.
Entrevista amb l'investigador principal de l'estudi, "ictus criptogènic i Subjacent fibril·lació auricular", presentat a la International Stroke Conference 2014 a San Diego:
Up to 200,000 survivors annually don't know what caused their strokes. New technologies may be able help
STROKECONNECTION.STROKEASSOCIATION.ORG

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada