Dades personals

La meva foto
L'ASSOCIACIÓ SOBREVIURE A L'ICTUS TARRAGONA és una entitat No lucrativa constituida el 2015 per un grup de pacients afectats, familiars i professionals. Volem oferir assessorament i acollida a les persones afectades per un dany cerebral adquirit, fonamentalment ictus, i a les seves famílies i cuidadors. En aquest blog, a més de la informació de l'associació, pots trobar totes les informacions i noticies que compartim en el Facebook i que creiem poden interessar a afectats i familiars.

diumenge, 22 de novembre del 2015

Els signes d'accident cerebrovascular que podries estar ignorant

21 novembre 2015 administració
[TRADUCCIÓ GOOGLE TRADUCTOR]
Per Alyssa Jung
Amb traç ara la segona causa de mort al món, és important tothom reconeix els signes primerencs.
6 Els signes d'accident cerebrovascular que podries estar ignorant
FOTO: THINKSTOCK
Hi ha dos tipus principals d'accident cerebrovascular. Un accident cerebrovascular isquèmic significa vasos sanguinis bloquejats estan causant una reducció del flux sanguini al cervell. Un accident cerebrovascular hemorràgic significa un got sanguini trencat té una fuita de sang al cervell. Els símptomes per a ambdós tipus d'accident cerebrovascular poden ser similars o variar en funció de que es veu afectada la part del cervell. És important trucar a una ambulància tan aviat com s'observa qualsevol signe de possibles problemes.
1. Creus que l'esgotament fa que vegiS doble.
Els problemes de visió, com a visió doble, visió borrosa o pèrdua de la visió en un ull pot ser un signe d'un vessament cerebral. "En veure dues imatges és molt rar que només estar cansat o llegir massa", diu l'especialista en ACV Dr Carolyn Brockington de l'Hospital Mount Sinaí Roosevelt de Nova York. Un got sanguini bloquejat pot reduir la quantitat d'oxigen que arriba a l'ull, el que provoca problemes de visió que no podrà estar acompanyat per altres símptomes d'un vessament cerebral.
2. Creus que el teu braç està adormit, ja que "simplement es va quedar adormit".
Si vostè es desperta d'una migdiada i el seu braç o cama està entumida, és fàcil assumir que és a causa d'un nervi comprimit. "Si el braç de sobte entumit o feble, i no desapareix en uns pocs minuts, truqui a una ambulància", diu el professor Ralph Sacco, un especialista en neurologia a la Universitat de Miami. Disminució del flux sanguini a través de les artèries que van fins a la columna vertebral a la part posterior del cap provoca entumiment o debilitat en un costat del cos.
3. Vostè considera que "ho tinc a la punta de la llengua" es deu a estar cansat.
Dèficits cognitius sobtats són un signe comú d'accident cerebrovascular. "És possible que lluita per pensar en una paraula de tant en tant, però no ha de ser un llarg període de temps en què no se m'acut res a dir o ser incapaç de parlar", diu Brockington.
4. Vostè assumeix l'alcohol està darrere del seu trontoll.
"La gent pensa que estan tenint problemes d'equilibri perquè tenien una copa, però a veure si això té sentit", diu Brockington. "No va a haver demorat problemes d'equilibri, de manera que un glop de més d'hora al dia, probablement no és el culpable. Podria ser d'una disminució en el flux de sang al cervell "Encara si té un parell de copes abans, si de sobte comença a ensopegar, no pot caminar en línia recta, o l'experiència sobtada marejos, no esperi a que passi .; trucar a una ambulància immediatament.
5. Vostè culpa la dificultat per parlar a un efecte secundari d'un medicament.
"Alguns medicaments, com els analgèsics, pot causar dificultat per parlar", diu Sacco. Però si això no és un efecte secundari en general, l'experiència, que pot estar tenint un vessament cerebral i ha de buscar ajuda immediatament, diu.
6. Vostè guix aquest mal de cap encegadora fins a una migranya.
Potser només sigui una migranya, però si vostè no és propens a ells, podria ser un accident cerebrovascular. "Els vessaments cerebrals poden emmascarar com migranyes, ja que tenen els mateixos símptomes neurològics", diu Sacco. "Li dic a la gent que tractar-lo com un vessament cerebral i demanar ajuda; anem al que esbrinarem ".
By Alyssa Jung With stroke now the second-leading cause of death worldwide it’s important everyone recognises the early signs. PHOTO: THINKSTOCK There are two primary kinds of stroke. An ischaemic …
HEALTHMARVELS.INFO

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada