Dades personals

La meva foto
L'ASSOCIACIÓ SOBREVIURE A L'ICTUS TARRAGONA és una entitat No lucrativa constituida el 2015 per un grup de pacients afectats, familiars i professionals. Volem oferir assessorament i acollida a les persones afectades per un dany cerebral adquirit, fonamentalment ictus, i a les seves famílies i cuidadors. En aquest blog, a més de la informació de l'associació, pots trobar totes les informacions i noticies que compartim en el Facebook i que creiem poden interessar a afectats i familiars.

dimecres, 18 de novembre del 2015

3 Tough Decisions Caregivers Must Face [3 Decisions a les que els cuidadors S'han d'enfrontar]


http://www.strokesmart.org/tough-decisions-caregivers


3 Decisions a les que els cuidadors S'han d'enfrontar
Publicat per Lucy Lazarony 13 octubre 2015
[TRADUCCIÓ GOOGLE]

Els cuidadors s'han d'enfrontar a decisions difícils.Com a cuidador d'un supervivent d'un ictus, hi ha decisions clau sobre els serveis que vostè ha de fer.
John Schall, director executiu de la Xarxa d'Acció del cuidador, ofereix consells i assessorament sobre l'elecció d'un lloc de rehabilitació per a un supervivent del moviment, el trasllat a un centre d'atenció residencial, i la planificació de fi de vida i desitjos.
Centre de Rehabilitació o Casa
Quan un ésser estimat s'està recuperant d'un ictus a l'hospital, s'ha de decidir si el supervivent ha de dirigir-se a un centre de rehabilitació o fer rehabilitació a casa.
"Cal avaluar immediatament. És la casa prou gran? Serà una cadira de rodes cabre per la porta? És la cadira de rodes bany accessible? ", Diu Schall. "Aquest tipus de preguntes que vostè ha de demanar la dreta del pal."
Per rebre la cobertura de Medicare per a la rehabilitació, un metge a l'hospital ha d'escriure una supervivent del moviment una recepta per a la rehabilitació a la llar o en un centre.
"La decisió l'han de fer abans de l'alta de l'hospital," diu Schall.
El metge també pot escriure una recepta per a la parla, ocupacional i teràpia física per a un supervivent de vessament cerebral. Com cuidador, vostè haurà de decidir si vol aquestes sessions fetes a casa o en un centre ambulatori.

Mudar-se a un centre d'atenció residencial
Depenent del nivell d'atenció necessari per a un supervivent, com a cuidador pot decidir que el trasllat a un centre d'atenció residencial, com una llar d'avis o centre d'assistència, pot ser la millor decisió.
Schall diu que el punt d'inflexió pot ser un deteriorament de la salut del supervivent del moviment que requereix atenció més enllà del que es pot proporcionar a casa.
"Si el seu ésser estimat necessita més intensiu, mans a l'atenció del que pot oferir, que serà sempre millor en un centre", diu Schall.
Altres factors poden incloure les demandes emocionals i físiques de les cures, sobretot per a un període prolongat de temps.

Fi de la vida Planificació i Desitjos
Parli amb un supervivent sobre els seus desitjos al final de la vida. Els agradaria cura molt intensiva per prolongar la seva vida? Quins desitjos tenen per a un servei commemoratiu? No es demori aquesta conversa.
"És només sempre millor tenir aquesta conversa amb un ésser estimat des del principi", diu Schall. "Així que realment sap el que els desitjos d'un ésser estimat són."
Un altre pas important és aconseguir els documents financers, legals i mèdiques en l'ordre i en un sol lloc, diu Schall.
"Com abans que es fa, és un pes de sobre la ment de tots."
As a caregiver of a stroke survivor, there are key decisions about services that you must make. John Schall, chief executive officer of the Caregiver Action Network, offers tips and advice...
STROKESMART.ORG

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada