Dades personals

La meva foto
L'ASSOCIACIÓ SOBREVIURE A L'ICTUS TARRAGONA és una entitat No lucrativa constituida el 2015 per un grup de pacients afectats, familiars i professionals. Volem oferir assessorament i acollida a les persones afectades per un dany cerebral adquirit, fonamentalment ictus, i a les seves famílies i cuidadors. En aquest blog, a més de la informació de l'associació, pots trobar totes les informacions i noticies que compartim en el Facebook i que creiem poden interessar a afectats i familiars.

dimecres, 1 d’abril del 2015

The toolbox assistive tecnology database

Com pot ajudar AgrAbility als supervivents d'un ictus a tornar a la feina a les seves finques (http://www.strokesmart.org/stroke-survivors-farming)
Per a que ens serveixi d'exemple.
AgrAbility és una entitat lligada al departament d'agricultura (no de salut ni de benestar social) de USA, que ha creat un programa d'ajuda gratuïta per supervivents d'un ictus interessats en tornar a treballar a la seva granja o ranxo. Tenen clar que el treball també pot ajudar a la recuperació d'un ictus mitjançant la millora de la funció motora. L'ajuda inclou l'assessorament tècnic del treball i les seves adaptacions....
I, entre els recursos que posen a disposició n'hi ha un de fàcil i molt interessant: The toolbox assistive tecnology database (http://www.agrability.org/Toolbox/index.cfm) és un recurs (un "diccionari" o llistat en forma de "caixa d'eines" que conté les solucions de tecnologia d'ajuda als agricultors, ramaders i altres treballadors agrícoles amb discapacitats. Vostè pot buscar la caixa d'eines per trobar:Productes, Dissenys i Idees, tècniques i suggeriments o trucos..
Ës una caixa d'eines que es va fent gran a partir de les aportacions que hi van fent tan tècnics com afectats i es fa el corresponent informe tècnic d'us i recomanacions. Es interessant donar-hi un tomb i veure com realment és una gran eina per compartir d'ajuda mútua.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada