Dades personals

La meva foto
L'ASSOCIACIÓ SOBREVIURE A L'ICTUS TARRAGONA és una entitat No lucrativa constituida el 2015 per un grup de pacients afectats, familiars i professionals. Volem oferir assessorament i acollida a les persones afectades per un dany cerebral adquirit, fonamentalment ictus, i a les seves famílies i cuidadors. En aquest blog, a més de la informació de l'associació, pots trobar totes les informacions i noticies que compartim en el Facebook i que creiem poden interessar a afectats i familiars.

dijous, 19 de març del 2015

Les entitats de pacients del Consell Consultiu de Pacients de Catalunya presenten un model d'autoavaluació de la qualitat en la gestió


La variabilitat dels models de gestió de les entitats al nostre país, així com també els sistemes de finançament i el diferent grau de professionalització de les entitats fan que un dels reptes que tenen actualment les entitats de pacients és precisament implementar noves formes de gestió que facin sostenibles les diferents tipologies d’entitats.
Amb aquest objectiu neix el projecte AVENÇ, que s’emmarca en el Pla estratègic de la participació dels pacients en el sistema sanitari de Catalunya 2013-2016 i que té una línia estratègica específica de “Millora de la gestió de les organitzacions”.
Una de les característiques més importants d’aquesta iniciativa és que és aplicable a tot tipus d’organització: associacions federacions i fundacions, grans i petites, professionalitzades o no tant, que és realista i està adaptada al nostre entorn

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada