Dades personals

La meva foto
L'ASSOCIACIÓ SOBREVIURE A L'ICTUS TARRAGONA és una entitat No lucrativa constituida el 2015 per un grup de pacients afectats, familiars i professionals. Volem oferir assessorament i acollida a les persones afectades per un dany cerebral adquirit, fonamentalment ictus, i a les seves famílies i cuidadors. En aquest blog, a més de la informació de l'associació, pots trobar totes les informacions i noticies que compartim en el Facebook i que creiem poden interessar a afectats i familiars.

dilluns, 14 de desembre del 2015

6 recursos pels cuidadors des d'una associació d'afectats i cuidadors

Els cuidadors i família [TRADUCCIO GOOGLE]
Recursos pels cuidadors/familiars d'un supèrvivent d'un ictus
[[ Un bon exemple dels recursos que oferta a Anglaterra una potent associació d'afectats i cuidadors de ictus la National Stroke Association. ]]
Els cuidadors juguen un paper important en tot el procés de recuperació després de l'accident cerebrovascular a partir del primer dia. Els cuidadors poden ser un familiar, amic, veí i / o un professional de la salut. Hem desenvolupat nombrosos recursos per ajudar-lo en aquest nou viatge.
La cura dels supervivents de l'accident cerebrovascular pot causar alts nivells d'estrès emocional, mental i físic, tant per al supervivent de l'ictus coim pel cuidador. A més de l'angoixa, la interrupció de l'ocupació i la vida familiar fa que la prestació de cures molt difícil. Els cuidadors familiars poden promoure resultats positius de recuperació posterior a l'accident cerebrovascular; No obstant això, han de tenir, també, cura de si mateixos.
Els cuidadors i els familiars dels supervivents d'accidents cerebrovasculars: No estàs sol. Stroke Association Nacional està dedicat a proveir programes educatius i recursos per ajudar a navegar pel difícil viatge de recuperació posterior a l'accident cerebrovascular.
6 RECURSOS
LA GUIA DEL CUIDADOR
Accident cerebrovascular pot ser sobtada i inesperada pel cuidat d'un supervivent del moviment pot ser un repte. Més informació sobre l'assistència i el suport en el post-ictus cura.

COMUNITAT DE CUIDADORS
Careliving SM Comunitat és una xarxa social dissenyada per als cuidadors i familiars dels supervivents de l'ictus organitzat per National Stroke Association. En aquest espai lliure, privat, els cuidadors poden connectar-se entre si; compartir les seves històries, consells, pensaments, sentiments i emocions.
GRUPS DE SUPORT ICTUS
A més de proporcionar oportunitats socials, grups de suport ictus promouen el benestar a ajudar els membres amb la presa de decisions difícils, resolució de problemes, i la localització dels recursos locals. D'inici o trobar un grup de suport en la seva àrea.

EDUCACIÓ EN LÍNIA
La col·lecció del National Stroke Association dels recursos educatius en línia inclou la programació per ajudar a comprendre millor les condicions post-ictus, proporcionen idees per als cuidadors, així com informació sobre l'ajustament a la vida a la llar i en la comunitat. Les ofertes inclouen seminaris sobre una varietat de temes i "Pregunti a l'expert" sessions gravades amb respostes a les preguntes més freqüents. Temes nous s'afegeixen amb freqüència.

ALTRES RECURSOS
La cura és un dels papers més importants i difícils que haurà d'assumir en la seva vida. No és un paper fàcil, i la majoria de nosaltres no estan preparats per a això. Aquests recursos fiables l'ajudaran a tenir cura del seu ésser estimat i vostè mateix.
Caregivers/family members of stroke survivors: You are not alone.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada